15 mars 2019

Invitasjon Barnas Turnfestival 25. og 26. mai

Rogaland Gymnastikk- og Turnkrets med Sola Turn og Skudenes Turnforening som teknisk arrangør, har gleden av å invitere lag og foreninger til Barnas Turnfestival (1. – 7. klassetrinn) i Rogaland 25. og 26. mai 2019. Kretsen bestemmer hvor de ulike foreningene skal dra. Enten Sola eller Skudenes. Fordelingen foretas etter de har fått oversikt over antall påmeldte.

 

Stevnekontingenten er satt til kroner 375,- pr. person. Dette gjelder også for trenere og ledere. Ved påmelding etter påmeldingsfrist 25. mars er stevnekontingent kr. 425,- pr. person.

Hva er så inkludert i stevnekontingenten? Det er trening, oppvisning, pins, t-skjorte, aktiviteter lørdag, middag lørdag, underholdning lørdags kveld, overnatting, frokost og lunsj søndag.

 

Rogaland Gymnastikk og Turnkrets har sammen med arrangørforening satt et minstekrav på

1 leder/trener pr 10 gymnaster. Minst en av lederne må være over 18 år.

 

Som kjent så går stevnet over 2 dager og dette medfører overnatting. Noen barn synes kanskje det er skummelt og vil av den grunn ikke delta. Vi oppfordrer da dere til å opplyse foreldre om at de kan få være med til en redusert pris på kroner 250,- pr. person (kr. 300 ved påmelding etter påmeldingsfristen). Vær oppmerksom på at disse ikke kan stille som leder/trener. De vil ikke få t-skjorte og pins p.g.a. redusert pris.

 

På søndagen vil det være obligatorisk for alle å være med på «Lær på stedet». Når vi sier alle så mener vi barn, trenere, ledere og foreldre. For de av dere som ikke vet hva «Lær på stedet» er, så er dette et enkelt gymnastikkprogram som læres i løpet av en times tid. Dette vil bli vist frem under oppvisningen senere på dagen.

 

Mailen er sendt ut til alle våre gymnaster fra 1.-7. klasse. Har du ikke fått mailen? Send mail til: info(ætt)sandnesturn.no