04 juni 2021

Sommerferie, høsten 2021 og sommerskole

 


Vårsesongen er over og vi ønsker god sommer til alle. Dere har vært knallgode dere som har deltatt på treninger hos oss. Dere har vært flinke til å følge de reglene vi har hatt under trening, og hørt etter beskjedene dere har fått av hallvertene våre når dere har møtt opp. En stor takk til alle trenerne våre også som har vasket utstyr hver eneste halvtime samtidig som de har instruert, trøstet og kanskje ropt litt. Vi hadde ikke fått det til om ikke alle samarbeidet så godt.

Info om påmelding til høstsesongen vil bli lagt ut på facebook og hjemmeside før skolene tar sommerferie. Vi sender også ut mailer til alle de som allerede er medlemmer. De som ikke er medlemmer fra før, men ønsker å delta på et parti må registrere seg i linken som ligger på vår hjemmeside under fanen «bli medlem». Vi plasserer eksisterende medlemmer på partier før vi åpner opp for helt nye.

Når det gjelder sommerskoleturn i uke 25, 26 og 32 er det Sandnes Kommune som har stått for all påmelding og tildeling. De skal ha sendt ut mailer i ettermiddag om bekreftelse på plasser. Vi vil sende ut mer detaljert info til deltagerne når det nærmer seg. Vi gleder oss til å skape gode sommerminner